Skip to main content

Dincolo de orizont:
viziunea noastră de întreprindere

Cu scopul de a menține un rol de lider în proiectarea și producția de semifabricate din oțel inoxidabil pentru rezervoare și cisterne, vom continua să proiectăm și să fabricăm produse de înaltă calitate care combină estetica și funcționalitatea, datorită tehnologiilor inovatoare și măiestriei artizanale.

Acordăm cea mai mare atenție detaliilor în fiecare etapă a procesului de producție pentru a ne asigura că produsele noastre îndeplinesc întotdeauna standardele de calitate cerute de clienții noștri și continuăm să investim în utilaje din ce în ce mai sofisticate și în personalizarea ingineriei pentru a ne menține poziția de pionierat pe piață.

Principiile noastre inspiratoare

Inovare, Cercetare și Calitate sunt principiile care ne-au inspirat din 2003, anul înființării INOX FONDI, până în prezent și care continuă să ne inspire creșterea și să ne permită să fim în continuare un punct de referință important în panorama națională și internațională în sectorul producției de funduri bombate, semisfere, conuri și tuburi exclusiv din oțel inoxidabil. Cu aceleași principii, ne confruntăm zilnic cu noi provocări, cu scopul declarat de a satisface nevoile tot mai mari ale partenerilor noștri în noi sectoare de aplicare și scenarii de piață în continuă evoluție.

Valorile Noastre Inoxidabile

Producție Exclusiv Inox, fără contaminare feroasă

Producția noastră exclusivă din oțel inoxidabil garantează siguranță și fiabilitate maximă pentru client, fără riscul de contaminare cu metale feroase.

Stoc mare de Oțel Inoxidabil Certificat, fabricat în Europa

Datorită aprovizionării atente, suntem capabili să garantăm o calitate ridicată a materiei prime și termene de livrare rapide.

Flexibilitate Dimensională și Cantitativă Nestandardizată

Producem produse personalizate, îndeplinind cerințe dimensionale nestandardizate și satisfăcând nevoile de producție de volum mic sau mare.

Istoria, pas cu pas

Suntem prima societate italiană care și-a început istoria producând funduri bombate realizate exclusiv și riguros din oțel inoxidabil, pentru a răspunde nevoilor multor companii de pe piața farmaceutică și alimentară – pentru a numi doar câteva – care au nevoie, ieri ca și astăzi, de produse realizate fără contaminare cu fier.

Societate în cifre

O singură gamă,
posibilități infinite

Suntem specializați în producția din oțel inoxidabil de funduri bombate, reduceri conice, funduri semisferice și tuburi cu diametrul mare, cu pereți groși, cu flanșe, semituburi și forme 3D personalizate. De la cele mai comune până la cele mai speciale și complexe tipuri, dezvoltăm produse unice și personalizate pentru a satisface orice cerințe nestandardizate. În sinergie cu clientul, definim proiectul în funcție de nevoile specifice și producem în cadrul companiei soluții durabile, personalizate, cu o precizie mecanică și estetică ridicată.

Gama noastră de produse

Funduri Bombate
Reduceri Conice
Tuburi și Virole
Forme 3D Personalizate
Vedeți întreaga gamă de produse

O soluție pentru fiecare sector

Garanția de necontaminare feroasǎ a fost doar premisa care ne-a permis de la bun început să răspundem nevoilor specifice ale anumitor sectoare de produse. Flerul nostru înnăscut pentru personalizare, versatilitatea, atenția “artizanală” acordată detaliilor și precizia de fabricație, confidențialitatea maximă a informațiilor din lanțul de aprovizionare al clienților noștri, calitatea certificată pe parcursul întregului proces de producție și, bineînțeles, aplicarea unor finisaje speciale de suprafaţǎ permit producției noastre să răspundă nevoilor sectoarelor în continuă schimbare: farmaceutic și cosmetic, chimic, transport, filtre, lactate, vinuri, alimente, naval, criogenic, energetic și petrol și gaze.

Vedeți toate domeniile de aplicare

În continuă expansiune

Combinând competența și spiritul inovator, am contribuit deja la afacerile unor companii importante din întreaga Europă, precum și din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Fiecare nouă comandă internațională reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne consolida și extinde know-how-ul pe piața de prelucrare a oțelului.

   Italia   Polonia   Slovenia   Spania   Republica Cehă   România   Suedia   Franța   Marea Britanie   Irlanda   Elveția   Belgia   Grecia   Germania   Croația   Rusia 
   Italia   Polonia   Slovenia   Spania   Republica Cehă   România   Suedia   Franța   Marea Britanie   Irlanda   Elveția   Belgia   Grecia   Germania   Croația   Rusia 
   Arabia Saudită   Austria   Maroc   Tunisia   Algeria   Egipt   Kuweit   Bahrain   Qatar   Oman   Portugalia   Slovacia   Norvegia   Finlanda   Danemarca   Estonia   Letonia   Lituania   Olanda 
   Arabia Saudită   Austria   Maroc   Tunisia   Algeria   Egipt   Kuweit   Bahrain   Qatar   Oman   Portugalia   Slovacia   Norvegia   Finlanda   Danemarca   Estonia   Letonia   Lituania   Olanda 

Certificări internaționale

Pe lângă certificarea sistemului de calitate emisă de TUV Italia, anexǎm o serie de certificate referitoare la conformitatea tehnică a produselor.
În special, suntem autorizați sǎ furnizǎm funduri bombate pentru rezervoare sub presiune, conform reglementǎrilor PED 2014/68/EU, ASME VIII Div.1, AD2000-MERKBLATT W 0, UKCA, TDT și pentru emiterea în consecinţă a certificatelor pentru construcția recipientelor sub presiune.

Servicii care
ne fac unici

Contactați-ne


    * Câmpurile marcate sunt obligatorii