Skip to main content

Forme 3D Personalizate

Evoluția personalizării prin hidroformare

Suntem în mod constant impulsionați de inovație în procesele noastre de producție. Ca parte a angajamentului nostru de a oferi soluții unice clienților noștri, am investit în utilaje de ultimă generație concepute pentru a răspunde nevoilor lor unice. Cea mai recentă achiziție a noastră este o presă de hidroformare de ultimă generație, care revoluționează modul în care ne modelăm produsele.

Sosirea noii prese de hidroformare marchează o etapă importantă în capacitățile noastre de producție. Această tehnologie avansată ne permite să creăm forme complicate și complexe folosind o gamă largă de grosimi de tablă, variind de la 0,8 mm până la un maxim de 8 mm.

Prin acest proces, putem reduce semnificativ pierderea de grosime rezultată din întinderea tablei, minimizând întărirea tipică a proceselor de ambutisare adâncă și eliminând aproape în totalitate crestăturile inestetice care apar în zonele de deformare.

Și, pentru a completa această linie de producție, am instalat o unitate de tăiere și de finisare a marginii care garantează cea mai înaltă calitate a produselor, reducând în același timp termenele de livrare și optimizând costurile.

Întrebați-ne mai mult

pentru a descoperi întregul potențial al hidroformării.


    * Câmpurile marcate sunt obligatorii