Skip to main content

Farmaceutic și cosmetic

Sectoarele farmaceutic și cosmetic au nevoie de soluții integrate de înaltă calitate pentru a garanta siguranța și eficacitatea produselor lor. Datorită know-how-ului dezvoltat de departamentul nostru de inginerie, proiectăm și fabricăm soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale sectorului (componente pentru realizarea de reactoare, agitatoare și mixere), garantând în același timp cel mai înalt standard de calitate. La toate produsele fabricate, suntem capabili să realizăm lustruirea mecanică cu efect de oglindă și rugozitate în funcție de cerințele clienților. De asemenea, suntem în măsură să realizăm orice tip de găurire conform proiectǎrii prin tăiere cu laser.

Chimic

Suntem specializați în proiectarea și fabricarea fundurilor bombate și a tuburilor virola pentru construcția de echipamente pentru industria chimică. Forţa noastrǎ constă în capacitatea noastră de a realiza lustruirea internă a fundurilor și a tuburilor, o caracteristică cerută de industrie în funcție de aplicația finală a produsului cerut, garantând o suprafață netedă, fără impurități, ceea ce reprezintă o cerință fundamentală pentru siguranța și eficiența echipamentelor chimice. În funcție de cerințele specifice, suntem în măsură să oferim o gamă largă de certificări: PED, ASME, ASME, TUV, DIN, AFNOR, împreună cu certificatul 3.1 privind materialele care este furnizat în mod standard.

Transporturi

Gama noastră de produse include funduri bombate de dimensiuni mari și tuburi virola adecvate pentru întreaga lungime a camioanelor, utilizate pentru a crea rezervoare personalizate pentru transportul de lichide alimentare și nealimentare. Datorită experienței și expertizei noastre în sectorul transporturilor, suntem în măsură să oferim soluții integrate care garantează eficiență și siguranță maxime în transportul de mărfuri.

Filtre

Producem tuburi cu flanșă pentru filtrele utilizate în diverse aplicații industriale. Societatea noastră oferă o gamă largă de soluții din oțel inoxidabil, cu opțiunea de finisaje personalizate ale suprafețelor, cum ar fi lustruirea, finisajul satinat și ornamentarea. Angajamentul nostru permanent de a acorda atenție fiecărui detaliu reprezintă concentrarea noastră continuă pe furnizarea de soluții de înaltă calitate pentru producția de filtre industriale.

Produse Lactate

Sectorul Produselor Lactate este unul dintre cele mai importante sectoare de producție din economia mondială, legat de lumea agriculturii. Societatea noastră sprijină partenerii internaționali în crearea de produse în conformitate cu cerințele pieței, datorită experienței îndelungate în proiectarea de componente din oțel inoxidabil de înaltă calitate și în furnizarea de soluții personalizate pentru procesarea laptelui și a produselor lactate. În acest sector sunt deosebit de solicitate în special “sferele”, care sunt realizate după cerinţele specifice, conform proiectǎrii, ale clienților, precum și prelucrarea suprafețelor, cum ar fi lustruirea, finisajul satinat și ornamentare.

Vitivinicol și al Berii

Producția de funduri bombate și tuburi virola pentru sectorul Vitivinicol și al Berii necesită o atenție deosebită la calitatea produselor, la prelucrarea de precizie și la respectarea standardelor de siguranță și calitate din sector. Suntem capabili să oferim diferite finisaje de suprafață pentru componente, inclusiv lustruire, finisaj satinat și ornamentare, pentru a satisface cerințele clienților. Atenția la fiecare detaliu este un semn distinctiv al producției noastre pentru acest sector.

Produse alimentare

Unul dintre sectoarele pe care Inox Fondi l-a acoperit întotdeauna cel mai mult este industria alimentară. Experiența îndelungată dobândită de-a lungul anilor ne permite să răspundem nevoilor specifice ale clienților noștri. Suntem în măsură să producem “Brovatrice” completă, o soluție esențială pentru producția de alimente. Atenția constantă acordată calității și preciziei în prelucrarea componentelor ne permite să oferim soluții personalizate care garantează eficiența și siguranța în producția de echipamente alimentare.

Naval

Suntem partenerul ideal pentru companiile din industria navală care caută soluții inovatoare și de înaltă calitate. Datorită gamei noastre largi de funduri bombate și de tuburi din oțel inoxidabil fabricate conform specificațiilor clienților și în conformitate cu standardele de calitate ale principalelor organisme de inspecție, suntem în măsură să furnizăm echipamente personalizate pentru a satisface orice nevoie. Atenția constantă acordată calității și preciziei în prelucrarea componentelor ne permite să garantăm eficiență și siguranță maxime în producția de echipamente pentru acest sector specific.

Criogenic

Echipamentele criogenice funcționează la temperaturi extrem de scăzute, ceea ce necesită utilizarea unor materiale foarte rezistente la solicitări mecanice și la deformări la temperaturi scăzute. Prelucrarea componentelor și pieselor echipamentelor criogenice necesită o atenție deosebită la precizie pentru a asigura funcționarea corectă a întregului sistem, care este capabil să funcționeze în medii extrem de ostile. Inox Fondi este în măsură să ofere soluții care îndeplinesc standardele de siguranță și calitate cerute de industrie.

Energetic

Inox Fondi oferă produse personalizate pentru a satisface nevoile companiilor care activează în sectorul Energetic pentru producția de echipamente și utilaje. Colaborarea dezvoltată de-a lungul anilor cu unii dintre cei mai importanți jucători de pe piață ne permite să oferim o varietate de soluții de producție, cum ar fi funduri bombate cu sau fără găuri 3D sau tuburi virola realizate conform unor cerințe specifice. Utilizarea oțelului inoxidabil de înaltă calitate, prelucrarea specializată a componentelor și respectarea standardelor de siguranță și calitate impuse de sectorul energetic garantează rezistența, durabilitatea și eficiența echipamentelor și utilajelor produse.

Oil&Gas

Industria petrolieră și a gazelor naturale are nevoie de echipamente de un standard de calitate ridicat, care să garanteze eficiență și siguranță maxime în operațiunile de producție și transport. Fundurile bombate, fundurile plate, conurile, capace sferice și tuburile de virola utilizate pentru aceste echipamente trebuie să fie fabricate din materiale de înaltă calitate și rezistență, cum ar fi oțelul inoxidabil, și prelucrate cu utilaje care să garanteze precizia și conformitatea acestora cu reglementările industriale. Inox Fondi oferă soluții personalizate și inovatoare pentru a răspunde nevoilor companiilor care activează în acest sector.

Certificări internaționale

Pe lângă certificarea sistemului de calitate emisă de TUV Italia, anexǎm o serie de certificate referitoare la conformitatea tehnică a produselor.
În special, suntem autorizați sǎ furnizǎm funduri bombate pentru rezervoare sub presiune, conform reglementǎrilor PED 2014/68/EU, ASME VIII Div.1, AD2000-MERKBLATT W 0, UKCA, TDT și pentru emiterea în consecinţă a certificatelor pentru construcția recipientelor sub presiune.

Gama noastră de produse

Funduri Bombate
Reduceri Conice
Tuburi și Virole
Forme 3D Personalizate

Contactați-ne


    * Câmpurile marcate sunt obligatorii